4 gode øyeblikk

4 familier – 4 øyeblikk

Et felles fredagsrituale.  
Et minne fra uka som gikk. Stort eller lite.
Noe helt spesielt, eller noe helt hverdagslig. 
Noe vi vil minnes og gjemme på.

Ble du inspirert til å gjøre det samme? Legg gjerne igjen en link til DITT øyeblikk i en kommentar under. Del, inspirer og bli inspirert.


Anne Marit:  Ojojoj. Jeg har tilbragt fem dager i New York. Det er vanskelig å velge ett øyeblikk. For New York er så ufattelig mye. New York er full av inntrykk. En intens by. Og jeg elsker den. Her kan du uten problemer leve så organisk og naturlig som du bare ønsker. Hele byen er full av organiske matvarer – det bugner av “organic and natural”. Og utvalget er stort og godt og fristende. Og dyrt! På bildet ser dere at kefiren min er plassert i kjøleskapet vårt. Jeg sørget for at jeg hadde nok til ett glass hver morgen. Jeg fylte flere tomme farrisflasker med kefir i kofferten. Gikk som smurt! I tillegg fant jeg Kombucha på Dean & Deluca rett over gaten der vi bodde. Og greens. Veeeldig god! Utover dette hadde jeg et mer enn normalt avslappet forhold til mat disse dagene. Nå er jeg hjemme igjen – og det føles godt å komme inn i vanlige matrutiner igjen. Borte bra men hjemme best gjelder alltid….!!!!


Vibeke:
En ny kraftspire på gang!

 

 

 

 

 

 

 

Gry: En av hønene mine nekter å godta at hun tilhører en helt annen gjeng. Hun vil bare være inne hos oss og smetter inn enhver dørglipe. Om hun ikke kommer seg inn, setter hun seg på minirøykeriet ute på verandaen og ser lengselsfullt inn…

  
Marianne: 
Arkitekt M. RØED takker for seg for denne gang, og vil fra nå av jobbe fullt med Duggurd. Bitte litt fornøyd med den avgjørelsen :)

Marianne About Marianne

Hei. Marianne her. Jeg er kraftmammas datatekniske alibi foruten å drive Duggurd med tilhørende butikk, nettbutikk og kjøttabonnement.

Comments

  1. Dessverre er det utrolig vanskelig, jeg har hatt en utrolig dårlig uke, eller mer enn en uke. Men det må vel ha vært når jeg og min søster endelig snakket igjen og fikk snakket litt ut om ting.

    • Takk for at du deler. Gjør godt å få snakket ut om ting, sånt kan flytte fjell. Om man ikke blir enige har man i alle fall fått ventilert- og fått sin stemme hørt. Blitt mer likestilt, på ett vis…

  2. Vet du Anne Marit, vår villsvinsbonde i Småland fortalte i sommer at når svenskene utvandret til amerika dyppet hver familie ett lintørkle i sin filkultur ( kulturmelk) som de tørket og tok med over sjøen. På den måten brakte de filkulturen i videre i dobbelt forstand

  3. Helene Harefrøken Helene Harefrøken says:

    Gratulerer Vibeke! :-)

  4. Kristin. Fascinerende! Og det forundrer meg ikke. Jeg hadde ikke utvandret til Amerika uten å ta med meg min kefir. Den er med meg overalt. The best!

Speak Your Mind

*