Fire gode øyeblikk

4 familier – 4 øyeblikk

Et felles fredagsrituale.  
Et minne fra uka som gikk. Stort eller lite.
Noe helt spesielt, eller noe helt hverdagslig. 
Noe vi vil minnes og gjemme på.

Ble du inspirert til å gjøre det samme? Legg gjerne igjen en link til DITT øyeblikk i en kommentar under. Del, inspirer og bli inspirert.


Anne Marit: Et lykkelig øyeblikk! Endelig er multebærene i hus. Jeg elsker multer – og har mange søte barndomsminner fra pappa kom ned fra fjellet med fulle bøtter med saftige, knall orange multer!  Ellers på tallerkenen finner du eggerøre laget av egg fra lykkelige høner tilsatt løkpulver – havsalt og pepper og en dæsj fløte, fenalår og en skive surdeigsbrød med godt med smør på.


Vibeke: Egg er supermat og hvor vidunerlige er ikke disse små kokte vakteleggene? En perfekt munnfull, i tomatsuppe, sammen spekemat, krydder og salt, smør eller rømme.

Gry: Supersøster lager kraftmat av økologisk kalkunlever til sin lille kraftbebis :) Heldig er hun!


Marianne: Herlig å komme hjem fra ferie og finne en halv kilo av det nydeligste, nykinnede smør i kjøleskapet! Plassert der fra et vennepar, over gjennomsnittet interressert i ren mat, og som villig vekk deler av sine matskatter med blant annet heldige meg! Tørrfisk med smør er forresten en skikkelig godbit. Må advare om at det er avhengighetsskapende dog.

Speak Your Mind

*